top of page

Alleen kwalitatieve schuifdeuren bij Raamcon Ramen en Deuren

Met een schuifraam van Raamcon Ramen en Deuren kiest u voor extra lichtinval, terwijl u uw woning een open karakter bezorgt. Onze schuiframen zijn de toegangspoort naar uw tuin of balkon en staan goed in elke woning. U verbindt binnen en buiten onverstoord met elkaar, ongeacht of het nu gaat om uw slaap- of woonkamer. Onze schuifdeuren komen in uiteenlopende designs en formaten, maar van de kwaliteit bent u bij ons steeds zeker. Wij plaatsen zowel profielen van pvc als aluminium en doen dit voor particulieren en bedrijven.

Plaatsing van pvc-profielen

Pvc is een veelzijdig materiaal op basis van kunststof en is een uitstekende keuze voor uw schuifraam. Bij Raamcon Ramen en Deuren rekent u enkel op kwalitatieve pvc-profielen, geplaatst door echte vakmannen. Het resultaat is een sterk en duurzaam profiel dat op een eindeloos aantal manieren kan worden afgewerkt. Hierdoor staan deze schuiframen perfect in alle interieurs, gaande van klassiek tot modern en van Scandinavisch tot shabby chic. Ze worden vaak gebruikt als binnendeuren en terrasramen. Onze interieurexperts helpen u graag bij het maken van de ideale keuze voor uw woning.

Aluminiumschuiframen

Veel mensen staan twijfelachtig tegenover aluminium en dat heeft alles te maken met het iets hoger prijskaartje. Toch raden wij klanten steeds aan om niet blind te zijn voor de voordelen die deze schuiframen bieden. Over hun kwaliteit valt bijvoorbeeld niet te discussiëren, maar hetzelfde kunnen we ook zeggen over hun duurzaam karakter en de stevigheid. Ook hebben deze schuiframen weinig aandacht nodig om in topvorm te blijven verkeren. Ze zijn voornamelijk geschikt in moderne interieurs of op de benedenverdieping, waarbij hun stevigheid hen bovenal geschikt maakt als voordeuren en achterdeuren.

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan en sta versteld van onze scherpe prijzen.

bottom of page