top of page

Uw expert voor alle deuren 

Bij Raamcon Ramen en Deuren plaatsen we zowel voordeuren als achterdeuren, binnendeuren en schuifdeuren. U heeft daarbij de keuze uit verschillende ontwerpen, materialen, kleuren en fabrikanten. In onze showroom kunnen we u verschillende voorbeelden tonen, terwijl u ook doorheen onze catalogussen bladert. Al onze deuren worden op maat gemaakt en geplaatst. We doen dit zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Deuren op maat
Deuren op maat

Alle deuren op maat gemaakt, dankzij Raamcon

Wij zijn met name gespecialiseerd in het plaatsen van pvc-deuren. Meestal gaat onze voorkeur dan ook uit naar pvc en dat heeft een aantal redenen. Het is een uiterst duurzaam en sterk materiaal en het biedt een stijlvolle en natuurlijk ogende aanblik. Daarnaast is het ook goedkoper dan deuren op basis van aluminium.

Naast pvc kunt u opteren voor aluminium. Deze deuren staan vooral goed bij moderne woningen en vergen eveneens weinig onderhoud, terwijl ze een extreem lange levensduur kennen. Ze laten zich graag combineren met glas en zijn uiterst inbraakwerend en brandbestendig. Deze deuren zijn wel een tikkeltje duurder dan pvc-deuren, terwijl ze in minstens evenveel kleuren komen. Daarom worden ze voornamelijk gebruikt voor achterdeuren of voordeuren.

Ontdek de binnendeuren 

Bij Raamcon in Oostende vindt u het ruimste assortiment binnendeuren en dit in verschillende stijlen. Ongeacht of u nu kiest voor een moderne, authentieke, rustieke of industriële uitstraling, u zult bij Raamcon steeds aan uw trekken komen. Vanaf nu ook metalen deuren op maat te verkrijgen!

Inbraakveilig

Uitstekende isolerende eigenschappen

Makkelijk en goedkoop te onderhouden

Goedkoop maar duurzaam

Talloze afwerkingsmogelijkheden en kleuren

Binnendeuren

Ontvangt u graag meer informatie over onze deuren? Contacteer ons of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek in onze showroom.

bottom of page