top of page
HST Systeem Raamcon Ramen en Deuren

HST SYSTEEM

Hefschuifpui 85mm
Modulair in een nieuwe dimensie

De modulaire opbouw van onze HST 85 vormt een noviteit in dit systeem. Uit een systeem kunnen drie verschillende producten worden gemaakt, waarbij we een steeds lagere U-waarde kunnen realiseren. Onze premium variant kan zelfs in passiefhuizen worden toegepast door de bijzonder lage Uf-waarde van 0,95. Ongeacht voor welk product men kiest, de aluplast hefschuifsystemen passen optisch perfect bij onze andere systemen, waardoor u altijd een gelijke look-and-feel ervaart.

De elegante verbinding van binnen en buiten
Laat de zon in uw huis! Lichte ruimtes en mooie uitzichten in de natuur scheppt de nieuwe hefschuifpui 85 mm door grote openingen. Deze is speciaal voor de doorgang naar terrassen, balkonen en tuinen geconcipieerd. Zelfs bij maximale afmetingen van 6,50 m x 2,80 m laat deze zich eenvoudig en zonder krachtinspanning openen en sluiten en maakt een vloeiende en barrierevrije overgang naar buiten mogelijk. Een verder voordeel is zijn ruimtebesparende werkwijze: de vleugel wordt parallel met de vastbeglaasde ruit geopend en neemt derhalve geen ruimte in beslag. Het resultaat: grootscheepse ruimteconcepten met een meerwaarde aan woonkwaliteit!

Dankzij ideale warmtedemming verwarmingskosten besparen
De HST 85mm is in drie verschillende varianten verkrijgbaar: Van de Basic-versie, die alle vereisten van de energiebesparingsverordening vervuld, de Standard-variant met de plus aan warmtedemming tot naar de Premium-versie met uitnemende isolatiewaardes op passiefhuisniveau.

Afgestemde optiek
Kies uit talrijke decoren en aluminiumvoorzetschalen een bij uw huis passend design en creëer daarmee een thuis, waarin u zich op uw gemak voelt.

Technisch vooraanstaand:
Beproefde optima voor wind- en slagregendichtheid, inbraakwerendheid en optimale geluidsbescherming ook bij maximale bouwmaten - uniek op het gebied van hefschuifpuien!

Schuiframen

Multi-sliding system

Het systeem is in uiteenlopende kaderbouwdieptes compatibel met het aluplast-toebehoorprogramma beschikbaar, zo dat talloze koppelingsvarianten kunnen worden omgezet. Zowel kozijnen alsook kleine balkondeuren kunnen met hulp van deze systeemserie worden gerealiseerd.

bottom of page